Mottagare

För kunder som är anslutna i nät där ELPA levererar TV-utbudet finns det flera möjligheter för hur man kan ta emot det digitala tilläggsutbudet.

Vissa TV-apparater har en inbyggd DVB-T mottagare, för de kunderna är det bara att beställa ett programkort från oss och en CA-modul som man stoppar in i sidan av TV:n.CryptoCAM

Digitalbox HD

Med Digitalbox HD kan du se digitala kanaler och spela in samma kanal som du tittar på, på en separat hårddisk 
separat hårdisk medföljer ej, köps separat se info nedan). Om din TV är HD ready så ger Digital box HD dig tillgång till högupplösta HD-kanaler. För att se HD-kanaler behövs även ett programkort som knyts till HD-boxen. Programkort köps separat, se ovan.

box-hd-dt270

Dubbeltunerbox HD

Med Dubbeltunerboxen som har dubbla tunerhuvuden, kan du se en digital kanal och samtidigt spela in en annan kanal på en separat hårddisk (separat hårdisk medföljer ej, köps separat se info nedan). Om din TV är HD ready så ger Dubbeltunerbox HD dig även tillgång till högupplösta HD-kanaler. För att se HD-kanaler behövs även ett programkort som knyts till HD-boxen. Programkort köps separat, se ovan.

Dilogbox dubbeltuner

Separat hårdisk

Säljs som tillbehör till Digitalbox HD och till Dubbeltunerbox HD. Genom att ansluta denna separata hårdisk till din Digitalbox eller till din Dubbetunerbox, kan du spela in digitala kanal.